Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Rosenlundshöjden - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Rosenlundshöjden - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merAndrahandsuthyrning

Om du vill upplåta (hyra ut) din lägenhet i andra hand krävs samtycke från styrelsen. Lämnar styrelsen inte sitt samtycke kan du ansöka om tillstånd hos Hyresnämnden. Du som bostadshavare ansvarar för din bostad, även under uthyrningstiden. Detta innebär att du ska se till att årsavgiften blir betald och att din hyresgäst sköter sig. Vänd dig till Hyresnämnden för mer information.

Avgift för andrahandsupplåtelse tas ut med belopp som maximalt per lägenhet och år får uppgå till 10 % av prisbasbeloppet för innevarande år enligt kapitel 2 kap 6 och 7§§ socialförsäkringsbalken (2010:110)

Om man vi göra en andrahandsuthyrning så loggar man in på Nabos hemsida. Klickar på Din lägenhet/lokal och därefter på länken Ansökan om andrahandsuthyrning och fyller därefter i formuläret. Ansökan kommer därefter till styrelsen för ställningstagande till godkännande. Om andrahandsuthyrningen godkännes gäller den maximalt för ett år i taget. Det tillkommer en viss avgift för andrahandsuthyrning, enligt ovan.

Brf Rosenlundshöjden
brfrosenlundshojden.se
O
rg.nr. 769632-8843
JM - Hus att trivas i
www.jm.se